fictie 

TO FICTION OR NOT TO FICTION

 

Wat voelt het goed om als acteur op een set te staan. Met een team geconcentreerd focus leggen op het verhaal. Als cast ben je daarin de spil die vaak het verschil kan maken.

Elke pauze, beweging of juist geen beweging bepaalt het ritme. Met het woord als inzet. Vaak voel je bij aanvang van een draaidag waar het naartoe gaat. De make-up en kleding helpen je bij je transformatie.

 

De regisseur stelt je op je gemak of juist niet. En daar sta je dan voor de lens met een boom microfoon boven je hoofd. Vaak ook nog enkele gaffa tapes op de grond om je posities te fixeren zodat je ten allen tijde haarscherp in beeld blijft. Na enkele droge repetities stijgt de spanning op de set voor je eerste take.  Je bent tegelijk sterk en broos. Een virtuoos met af en toe lood in de schoenen. En dan raast de adrenaline door je lijf waarvoor je het allemaal doet. Het moment waarop je alles geeft wat je in je hebt zonder dat iemand dat merkt. Want acteurs zijn cool.

 

De dialoog is als tennis of ping-pong. Samen bepaal je waar het naartoe gaat en het voelt als vliegen als het goed gaat. Het is geen roeping maar verslaving. Eens junkie altijd junkie, zeg maar. Op zoek naar een volgende shot.  

OTHELLO TRAILER - 2012/2013 - DE SPELERIJ

OTHELLO TRAILER - 2012/2013 - DE SPELERIJ
Video zoeken...
Alle categorieën
Alle categorieën
Entertainment
OTHELLO TRAILER - 2012/2013 - DE SPELERIJ

OTHELLO TRAILER - 2012/2013 - DE SPELERIJ

00:55
Video afspelen